Dette var bare så utrolig godt.
Minnet meg litt om Bacalao.
Fisken blir så god når man steker den i stekeovnen og sausen satte den perfekte prikken over det hele.
Til 3 pers:
800 gr seifilet
1 eple i biter
1 paprika i strimler
1-2 rød løk i tynne strimler
1 boks hermestiske tomater
oliven olje
sitronsaft
persille
salt og pepper
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær fisken i passe biter og dryss litt salt og pepper på.
Ringle over litt oliven olje og drypp litt sitronsaft over.
Stek fisken i 10 -15 minutter.
Imens tilberedes grønnsakene.
Ha litt oliven olje i en stekepanne og ha i paprika, rød løk og eple bitene og la det surre til løken er myk.
Ha så i de hermetiske tomatene, persille og smak til med salt og pepper.
La dette surre mens fisken stekes.
Server med kokte poteter
Bon apetitt :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar