onsdag 7. november 2012

Ovnsbakt sei med eple biter, paprika og hermetiske tomater


Dette var bare så utrolig godt.
Minnet meg litt om Bacalao.
Fisken blir så god når man steker den i stekeovnen og sausen satte den perfekte prikken over det hele.

Til 3 pers:

800 gr seifilet
1 eple i biter
1 paprika i strimler
1-2 rød løk i tynne strimler
1 boks hermestiske tomater
oliven olje
sitronsaft
persille
salt og pepper

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær fisken i passe biter og dryss litt salt og pepper på.
Ringle over litt oliven olje og drypp litt sitronsaft over.
Stek fisken i 10 -15 minutter.
Imens tilberedes grønnsakene.
Ha litt oliven olje i en stekepanne og ha i paprika, rød løk og eple bitene og la det surre til løken er myk.
Ha så i de hermetiske tomatene, persille og smak til med salt og pepper.
La dette surre mens fisken stekes.
Server med kokte poteter
Bon apetitt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar