Av og til er det bare helt okey med en middag som ikke trenger store forberedelser.
Disse saftige karbonadene ble bare en suksess :)
til 5 karbonader trenger du:
1 pk karbonadekjøttdeig
1 løk
1 ts ingefær
1/2 ts muskatnøtt
salt og pepper
1/2 ts potetmel hvis deigen ikke blir fast nok.
Rens og finhakk løken i en foodprosessor.
Bland inn karbonadekjøttdeig og krydder og kjør det til en fin deig.
Ha i evt potetmel hvis deigen blir for løs.
Form karbonadedeigen til ovale flate kaker, dypp dem i litt hvetemel.
Stek karbonadene i smør/olje på begge sider.
Ikke stek de for lenge, da blir de fort tørre.
Ikke stek de for lenge, da blir de fort tørre.
Etterstek de litt i stekeovnen slik at de holder seg varm.
Server med feks erterstuing og potet eller ha de på skiva :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar