torsdag 7. april 2011

Eg vant, eg vant :)

Har deltatt i en konkuranse fra Whirpool og vant. 
Konkuransen gikk ut på å teste ut den nyeste microen til Whilpool, alle deltakerne fikk en micro hver slik at vi kunne teste den ut.
I dag ble vinnerene kåret og jeg var en av de heldige. Ble så glad. Er jo så artig å delta i slike konkuranser og attpå til være en av de som stikker av med seieren :)

Juryens begrunnelse:
”Vinneren av MAX Blog Award har til det fulle vist oss potensialet som ligger i en MAX mikrobølgeovn.

Hun har vist at rettene som lages i en mikrobølgeovn verken trenger å være halvfabrikata eller kjedelige. Stor variasjon og høy kreativitet kjennetegner innleggene. Vinnerbloggen viser også at terskelen ikke trenger å være så høy for å lykkes, og er med dette til stor inspirasjon for andre.

Rettene som er presentert i konkurranseperioden spenner fra enkle, men smakfulle middagsretter som utnytter ovnens funksjoner – til mer avanserte og eksotiske måltider som inspirerer til å prøve seg frem på kjøkkenet.

Vinneren av MAX Blog Award er Tromsøpalmen!

Besøk vinnerbloggen på http://tromspalmen.blogspot.com/

Juryens begrunnelse, beste oppskrift:
”Det er en glede å presentere vinneren av beste oppskrift til den andre deltakerbloggen som skilte seg klart ut. Også denne deltakeren har utnyttet MAX mikrobølgeovn, og dets funksjoner og muligheter til det fulle.

Denne bloggeren viser at mat fra mikrobølgeovn kan være både spennende og nyskapende, og bryter ned alle myter om hva slags retter som kan komme ut av en mikrobølgeovn. Vinneroppskriften overgår på alle måter juryens forventninger om hva som ville dukke opp gjennom denne konkurransen.

Vinneren av beste oppskrift i MAX Blog Award er Min Lavkarbomat og oppskriften på Kiwanokake!”

Gratulerer begge to! Og tusen takk til alle deltakerne for flott innsats i konkurransen!

1 kommentar: