fredag 14. januar 2011

Bruchetta med tomat og basilikum

Denne oppskriften fikk jeg av min søster, jeg er usikker på hvor hun har fått tak i den. Men den er kjempe god som en lunsj eller til grillmat.

 
8 skiver godt brød
olivenolje
2-3 fedd hvitløk
4 modne tomater
2 fedd hvitløk
rikelig med frisk basilikum
ca 5 ss olivenolje
salt & pepper
revet ost (parmesan, jarlsberg)
Vend skivene i olivenolje , stek de gyldne ved 200 grader.
Flå tomatene, fjern kjernene og finhakk, bland med hvitløk, basilikum, olje og krydder.
Gnikk hvitløkfedd mot de toastede skivene.
Legg på tomatsalat på brødet, dryss litt revet ost og stek ved 225 gradet til osten er smeltet.
Server med spekeskinke og oliven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar