lørdag 4. september 2010

Våruller med glassnuddler

Vårruller er bare helt fantstiske. Greit og ha på lur i fryseren.
Lette er de og lage også og smaker alldeles nydelig. Med masse deilige grønnsaker i og den sprø hinna når de er nystekte.

2 pk kjøttdeig
 litt smør til steking
 2 fedd hvitløk presset
Freses i en stekepanne, prøv og få kjøttdeigen så småkornet som mulig.
 4 gullerøtter raspet
3 vårløk hakket
5 championger finhakket
1 boks bambus skudd finhakkes
evt litt bønnespirer finhakket
 litt fersk korinander
 1-2 små chili finhakket
 1 pk glassnuddler ( kokes i noen min og klippes opp i små biter)
 litt lime/ sitron saft
litt fiskesaus
litt østersaus
salt og pepper
2 pk filodeig

Kok glassnuddlene og klipp de opp.
Stek kjøttdeigen og hvitløken.
Finhakk alle grønnsakene og bland de i en bolle.
Bland så alle ingrediensene godt sammen og smak til med fiskesaus, østersaus, salt og pepper.
Legg så fyll på hver filodeig og rull de sammen, pensle med vann eller et sammen pisket egg for å lime skjøtene sammen. 
Stekes i olje og server straks.
 Nydelig med litt chilisaus ved siden av og en frisk salat.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar