Denne nydelige kyllingformen laget jeg i dag til middag.
Enkel og rask hverdags middag er jo greit av og til.
Spesielt når en har to hunder som henger rundt beina når en står å lager middag :)
Til 3 pers:
300 gr kylling filet
200 gr østersopp eller sjampionger
100 gr bacon
1 liten løk
1-2 fedd presset hvitløk
100-150 gr eggnuddler
1,5 dl kyllingkraft
0,5 dl matfløte
1 ts timian
1 mozzarella kule
salt og pepper
olje til steking
Kok eggnuddlene som anvist på pakken.
Slå ovnen på med grillelement, høy temperatur.
Skjær baconet i terninger og stek det litt i evnt litt olje.
kjær kyllingen i biter og stek det sammen med baconet. La det brune litt.
Sett det tilside.
Finhakk løk, hvitløk og kutt soppen i terninger.
Smelt litt smør el ha i olje i en stekepanne og stek soppen og løken i ca 5 minutter.
Ha i kylling, bacon og timian.
Smak til med salt og pepper.
La det steke vidre i noen minutter.
Hell over kylling kraft og matfløte og la det trekke i noen minutter til.
Ha i de kokte eggnuddlene og bland godt.
Ha blandingen over i en ildfast form og riv mozzarella kueln i små biter og strø det over,
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar