søndag 25. juli 2010

Chili con carne


Denne lager jeg ganske ofte her hjemme, mannen min bare elsker den. Og egentlig skjønner jeg han godt, den er veldig god. Og for de som liker litt sterk mat er denne midt i blinken.

4 posjoner:
1 pk kjøttdeig
2 små løk
2 fedd hvitløk
1 boks hermetiske tomater
1/2 ts chilikrydder
1 ts oregano
2 bokser bønner i tomatsaus
1 rød paprika i biter
1 grønn paprika i biter
salt og pepper
 
Stek kjøttdeigen og den hakkede løken. Ha i presset hvitløk, krydder og de hermetiske tomatene. La det surre i noen minutter.
Bland i tomatbønner og paprikaen og la det hele koke opp.
Smak til med salt og pepper.
Server med fkes hvitløksbaguetter eller pariserloff og en deilig frisk salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar