tirsdag 6. april 2010

Fylt loff

Denne påsken har vi vært på hytte tur sammen med Monica (min søster) og hennes familie. Vi har storkoset oss med det nydelige været vi har hatt her Nord. 
Vi laget denne deilige fylte loffen som var rask og enkel og lage. 

til 1 loff:
1 form loff
1/2 purreløk
1 tube majones
150 gr revet ost
4 hardkokte egg
1 boks skine i terninger

175 grader i ca 15- 20 min.

Skjær lokket av loffen og ta ut innmaten så bare skallet er igjen . Ta vare på litt av innmaten.
Bland sammen majones, litt av innmaten fra loffen, purreløk, ost og skinke.
Ta halvparten oppi brødet og legg en rad med hardkokte egg over. Ta så resten av majones blandingen i og legg så et nytt lag med egg over.  Legg så lokket på og stek loffen til fyllet er blitt varmt ca 15 - 20 min.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar