Disse cupcakene minner meg litt om ostekake.
Det er viktig og bruke ferske jorbær på disse for de er med på å tilføre fuktighet til kakene.
De smaker himmelsk og er one og the best etter min smak.
Oppskriften kommer fra The hummingbird bakery.
Til 12 cupcakes :
120 gr hvetemel
140 gr sukker
1 1/2 ts bakepulver
en klype salt
40 gr romtemperert smør
1,2 dl hel melk
1/2 ts vaniljeestrakt
1 egg
12 store jordbær
200 gr digestivekjeks
Forvarm ovnen til 170 grader.
Ha mel, bakepulver,salt og smør i en kjøkken maskin og bland altpå lav hastighet til du får en sandaktig konsistens.
Tilsett melken og vaniljeestrakten og kjør på middels hastighet til alt er blandet godt sammen. Ha i egget og bland godt.
Skjør jodbærene i små biter og fordel de i 12 papirformer. Ha så røra over jordbærene 2/3 fulle og stek dem i ovnen ca 20-25 minutter.La kakene hvile litt i miffins brettet før de tas over på rist.
Kremost topping :
300 gr melis
50 gr romtemperert smør
125 gr kald kremost
Visp melisen og smøret i en kjøkken maskin eller mikser.
Ha så i kremosten og bland alt godt sammen ca 5 minutter til blandingen er lett og luftig.
Ikke visp for mye da blir blandingen fort for løs.
Fordel glasuren over muffinsene og strø over hakket digestivekjeks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar