torsdag 26. mai 2011

Taco boller

Fikk bake lysta over meg her om dagen og ville glede min datter.
Valget ble da meget enkelt , tacko boller. Det er noe av det beste hun vet og disse gikk ned på høykant.

Til 20 store boller:

1 liter melk
200 gr smør smeltes og ha melken i til det er 37 grader
4 ss sukker
1 pk tørrgjær
2 ts salt
Mel til passe tykk deig, pass på at den ikke blir for hard.

Deigen trenger ikke forheves, etterhev de i ca 40 minutter.
Stekes ved 225 grader i ca 15 minutter til de har fått en gylden farge

Til tacofyllet:

1 kg kjøttdeig
2 pk taco krydder
1 glass tacosaus
Masse revet ost

Trill store boller og legg de på et stekebrett. Trykk de nesten flate og legg godt med fyll på hver bolle.
Strø over revet ost og sett tacobollene til heving.
Stek de og nyt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar