mandag 16. mai 2011

Spaisy kjøttboller


Disse kjøttbollene er bare nydelige. De passer like godt til middag med potetmos, på et koldtbord som i en salat.

Oppskriften:

500 gr kjøttdeig
2 1/2 dl loff uten skorpe i små biter
1 egg
3 fedd hvitløk, presset
1 løk finhakket
1 ts salt
2 ts pepper
2 ss sitronsaft
1 liten chili uten frø, fin hakket 
litt olje til steking

Bland kjøttdeig og loff godt sammen.Tilsett egget og bland godt.
Press hvitløk, hakk løk og chili og tilsett dette sammen med salt, pepper og sitronsaft sammen med kjøttdeigen. Bland alt godt sammen.
Trill små kjøttboller og stek de enten i olje på en stekepanne eller stek de inni stekeovnen på 200 grader i ca 15-20 minutt til de er gjennomstekte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar