mandag 16. mai 2011

Asiatisk wok


Her er det mange gode smaker som er blandet sammen. En frisk og god wok.

Til 4 pers:

2 gulerøtter
1/2 kinakål
2 vårløk
1 løk
3 fedd hvitløk
1 pk sukker erter
Frisk persille eller koriander
1 lime i båter
litt sambal olek
4 kyllingfileter
2 stenger selleri
1 dl soyasaus
1 ts fiskesaus
1 ts grønn chilipasta
litt fløte
3 dl kyllingkraft
1 ss chilipasta
1 ss mango chutny

Finhakk alle grønnsakene og kutt kyllingen i mindre biter.
Varm oliven olje og stek grønnsakene litt om gangen, tilsett litt pepper under steking.
Stek kyllingen og ha litt salt og pepper i, tilsett så grønn chilipasta, soyasaus og 1 dl kyllingkraft. La det trekke i 5 minutter.  Tilsett resten av kraften. Tilsett mango chutny og bladpersille.
Ha i litt fløte og la det koke  i ca 2 minutter.
Ha så i alle grønnsakene og la det trekke i noen minutter. Dryss over friske urter og sukker erter.
Pynt med lime båter.
Server med ris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar