mandag 16. mai 2011

Brownie fra the hummingbird bakery

Min datter bakte i går en alldeles nydelig brownie :)
Hun liker seg veldig godt på kjøkkenet og ser at hun stadig vekk prøver ut nye og spennende ting.

200 gr grovhakket mørk kokesjokolade
175 gr usaltet smør
325 gr sukker
130 gr hvetemel
3 egg
melis til pynt

Forvarm ovnen til 170 grader.

Ha sjokoladen i smøret og smelt det over vannbad. Ikke la bollen berøre vannet.
Ta sjokoladen av varmen og tilsett sukker, rør til alt er godt blandet.Tilsett melet og bland godt. Rør til slutt inn eggene og bland til det er tykt og glatt

Ha blandingen over i en langpanne 33x23 cm.
Stek kaken i ca 30-35 minutter. Pass på å ikke stek for lenge ellers blir kantene harde og sprø. Avkjøl heltfør du drysser over melis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar