Denne minte meg om en mellomting mellom en pai og en fylt omelett.
En grei måte og bli kvitt rester hvis man har for mye poteter en dag ol.
4-5 personer:
1 løk
6-7 kokte poteter (gjerne rester)
4 pølser
loff/brød (gjerne litt tørt gammelt brød)
5-6 egg
1 pk fløte
1-2 ss sennep
salt og pepper
1/4 ts ingefær
revet ost
Hakk løk og brun den i en stekepanne med litt olje. Skjær poteten i strimler og ha den sammen med løken og stek til det er lett brunt.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pøsene i mindre biter og stek de litt før de has over potet/løken.
Pisk sammen egg, fløte, sennep, salt, pepper og ingefær og hell det over formen.
Skjær loff/brød i små terninger og strø de over formen. Strø så den revene osten over.
Stek på nederste rille ved 175 grader i 40 -45 minutter.
Server med salat til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar