tirsdag 3. mai 2011

Oprah Winfriey gryte

Denne minte meg om en mellomting mellom en pai og en fylt omelett.
En grei måte og bli kvitt rester hvis man har for mye poteter en dag ol.

4-5 personer:
1 løk
6-7 kokte poteter (gjerne rester)
4 pølser
loff/brød (gjerne litt tørt gammelt brød)
5-6 egg
1 pk fløte
1-2 ss sennep
salt og pepper
1/4 ts ingefær
revet ost

Hakk løk og brun den i en stekepanne med litt olje. Skjær poteten i strimler og ha den sammen med løken og stek til det er lett brunt.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pøsene i mindre biter og stek de litt før de has over potet/løken.
Pisk sammen egg, fløte, sennep, salt, pepper og ingefær og hell det over formen.
Skjær loff/brød i små terninger og strø de over formen. Strø så den revene osten over.
Stek på nederste rille ved 175 grader i 40 -45 minutter.
Server med salat til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar