tirsdag 10. mai 2011

Monte Cristo smørbrød

Dette smørbrødet havnet blandt de 10 beste på min liste. 
Så utrolig godt og ikke snakk om den herlige senneps dressingen, mmmmm.

Til 3 pers:

6 tykke skiver loff
2 egg
litt melk
litt Worcestershire saus
bacon skiver
litt purreløk
cherry tomater
kalkun skinke
salt og pepper
hvitost

Senneps dressing:
Dion sennep
lønnesirup

Visp egg, melk og worcestershire saus godt sammen og vend loffskivene i dette. Blir som armeriddere.
Stek disse på 175 grader i c 10-15 min, pass på at det ikke brennes.
Stek bacon skiver og legg disse på et fat slik at fettet får rent av seg. 
Kutt purreløk og stek den litt.
Ta så ut loffskivene fra ovnen og legg kalkun skinken på, strø så over stekt purreløk og cherrytomater i skiver. Legg bacon på  og ha litt salt og pepper på. Strø over revet ost og stek til osten til den er smeltet.
Lag så senneps dressingen slik: Bland dion sennep og lønnesirup sammen og ringle dette over smørbrødet.
Enjoy :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar