mandag 9. mai 2011

Innbakt Scampi

Dette var bare helt fantastisk godt. Og meget enkelt og lage.

Til 3 pers:
1 pk rå scampi 
1 pk tempura røre
sursøt saus ( feks ferdig på flaske, fås kjøpt på internasjonale butikker)
1/2 løk i passe store biter
1 boks ananas i passe store biter
1/2 paprika i passe store biter
Solsikke olje til steking
Tomatbåter til pynt
ris til 3 personer

Kok risen som anvist på pakken.
Bland tempura røren med vann til en litt seig røre.
Rens de rå scampiene (husk og fjern tarmen på ryggen). Skyll de godt og la de renne av litt på et kjøkkenpapir.
Vend de så inn i tempurarøren og stek de lett gyllene på begge sider i solsikkeolje.
Legg de så på et kjøkkenpapir slik at det meste av fettet får renne av.
Varm sausen og tilsett løk, paprika og ananas, la grønnsakene bli litt varme.
Server med kokt ris, tomatbåter og den varme sausen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar