mandag 16. mai 2011

Kylling i rød carry saus med basilikum


Dette var en meget god middag med mye god smak. Og det beste av alt var at det ikke tok så lang tid og lage, ganske kjekt når man har det litt travelt i hverdagen.

Til 4 pers:
2 ss olje
1 1/2 ss red curry pasta
1 boks kokosmelk
750 gr kylling i biter
2 ts sukker
2 ts fiskesaus
1 rød paprika renset og skåret i strimler
10 store blader basilikum
Jasminris til 4 personer

Varm oljen på medium varme. Tilsett curry pasta og kok i ca 2 minutter.
Rør inn boksen med kokosmelk og la det koke på medium varme i ca 4 minutter, rør av og til.
Tilsett kyllingbitene og la det surre i 4 minutter.
Rør inn fiskesaus, sukker og ha i paprika strimlene.
La det koke til kyllingen er mør ca 3 minutter.
Tilsett hakket basilikum.
Smak til med evt litt mer sukker og fiskesaus.
Server med kokt ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar