fredag 28. januar 2011

Pasta med brokkoli i fløtesaus

Enkel pasta rett for de som vil ha en kjapp middag.
Jeg pleier og steke kylling eller skinke og tilsette sammen med pastaen.
Jeg synst den blir best med matfløte.

 Til 4 pers:

Pasta (gjærne penne) til 4 pers.
1 liten brokkoli
2 ss karri
litt smør
1/2 pk fløte, matfløte eller creme frech
Kylling filet (stekt) eller skinke

Kok pastaen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i små buketter og tilsett disse sammen med pastaen de 5 siste min av koketiden.
Smelt smør og tilsett karri, la det frese litt.
Tilsett fløten/matfløten/creme frech og rør rundt.
Stek kyllingfileten/skinke og ha den i sausen sammen med pastaen/brokkolien. La det hele bli gjennomvarmt og server med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar