søndag 10. oktober 2010

Smeltet kylling - og cheddarsandwich

Laget noen  gode smørbrød til lunsj men synest de var litt mektige. Mannen min elsket de og tyggde og gommelt i vei. Fant denne oppskriften i Maison Mat og Vin.

 4 sandwich:

 2 kyllingbryst i strimler
 litt olje til steking
 havsalt og nykvernet pepper
 2,5 dl majones
 1 fedd hvitløk finhakket
8 skiver godt brød
 sylteagurk
 revet cheddar, jeg brukte burgerost og det funket helt greit.


Skjær kyllingen i små terninger og stek den i olje sammen med salt og pepper til den er færdig stekt.
Bland majones og hvitløk og ha kyllingen sammen med dette.
 Fordel blandingen på 4 skiver og legg på sylteagurk og cheddarost. Legg en ny skive på toppen og stek de ved 250 grader i 3-4 min til osten er smeltety og skivene er blitt litt sprøe.

1 kommentar: