Laget noen gode smørbrød til lunsj men synest de var litt mektige. Mannen min elsket de og tyggde og gommelt i vei. Fant denne oppskriften i Maison Mat og Vin.
4 sandwich:
2 kyllingbryst i strimler
litt olje til steking
havsalt og nykvernet pepper
2,5 dl majones
1 fedd hvitløk finhakket
8 skiver godt brød
sylteagurk
revet cheddar, jeg brukte burgerost og det funket helt greit.
Skjær kyllingen i små terninger og stek den i olje sammen med salt og pepper til den er færdig stekt.
Bland majones og hvitløk og ha kyllingen sammen med dette.
Fordel blandingen på 4 skiver og legg på sylteagurk og cheddarost. Legg en ny skive på toppen og stek de ved 250 grader i 3-4 min til osten er smeltety og skivene er blitt litt sprøe.
Det så ut som kjempegod lunsj. :-)
SvarSlett