søndag 10. oktober 2010

Chicken kiev

Dette er noe av den saftigste kylling jeg har smakt. 
 Utrolig spennende og lage og resultatet ble jo bare helt fantastisk.

 2 pers :
  
2 kyllingfileter
 60 gr romtemperert smør
 4 ss frisk persille
1 fedd hvitløk finhakket
 2 ss hvetemel
 1 ss parmasan
 100 gr grillmel
 1 egg
 6 ss olje
 salt og pepper

 Del kyllingen slik at man får ei lita lomme inni fileten.
 Bland smør, persille, salt og pepper godt sammen. Ha dette i en pose og sprut litt av smørblandingen inn i kyllingen. Lukk åpningen. Bland parmasan og grillmel i en bolle.
Visp egget, ha salt og pepper sammen med melet.
Ha kyllingen først i melet, så i egget og tilslutt i grillmelet/parmasan.
 Legg på fat og sett kyllingen kjølig i 30 minutter slik at smøret blir fast igjen og ikke renner så fort ut igjen når man steker det.
 Varm så oljen og stek kyllingen i 5-6 minutter på hver side.
 Server med ris og salat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar