Dette er noe av den saftigste kylling jeg har smakt.
Utrolig spennende og lage og resultatet ble jo bare helt fantastisk.
2 pers :
2 kyllingfileter
60 gr romtemperert smør
4 ss frisk persille
1 fedd hvitløk finhakket
2 ss hvetemel
1 ss parmasan
100 gr grillmel
1 egg
6 ss olje
salt og pepper
Del kyllingen slik at man får ei lita lomme inni fileten.
Bland smør, persille, salt og pepper godt sammen. Ha dette i en pose og sprut litt av smørblandingen inn i kyllingen. Lukk åpningen. Bland parmasan og grillmel i en bolle.
Visp egget, ha salt og pepper sammen med melet.
Ha kyllingen først i melet, så i egget og tilslutt i grillmelet/parmasan.
Legg på fat og sett kyllingen kjølig i 30 minutter slik at smøret blir fast igjen og ikke renner så fort ut igjen når man steker det.
Varm så oljen og stek kyllingen i 5-6 minutter på hver side.
Server med ris og salat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar