Denne er rask og enkel og lage. Og har du rester i kjøleskapet med ris er det en super måte og får brukt det på. Det minnte meg om kinesisk mat på smaken.
Til 2 pers:
jasminris
rød paprika
hvitløk
kyllingfilet (1 stk pr person)
rå egg (1 stk pr person ca)
soyasaus
salt
olje å steke i
Kok ris som vanlig hvis du ikke har rester fra før.
Hakk opp paprika og stek det sammen med kyllingfiletene og hvitløken. Skjær så kyllingen i strimler og stek den litt før risen has i. Rør inn eggene. De skal stivne i småbiter i risblandingen.
rør inn soyasaus og salt. la det bli godt stekt.
rød paprika
hvitløk
kyllingfilet (1 stk pr person)
rå egg (1 stk pr person ca)
soyasaus
salt
olje å steke i
Kok ris som vanlig hvis du ikke har rester fra før.
Hakk opp paprika og stek det sammen med kyllingfiletene og hvitløken. Skjær så kyllingen i strimler og stek den litt før risen has i. Rør inn eggene. De skal stivne i småbiter i risblandingen.
rør inn soyasaus og salt. la det bli godt stekt.
Server med feks sylteagurk ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar