tirsdag 8. mai 2012

Ostegratinert torsk


Denne gode oppskriften fikk jeg av en venninne fra Island.
Den er god på smak og lett å lage.
Fisken blir meget saftig og sausen er med på å sette prikken over i`en

Til 3 pers:

ca 600 gr torske filet
1 pk wok grønnsaker
4-5 poteter
1 pk gormet kremost med krydder
1 pk gormetost med pepper
litt melk
salt og pepper
ost til granityr

Skrell potetene og kok de litt på forhånd.
Wok grønnsakene og legg de i en ildfast form.
Når poteten har kokt litt kuttes de i små terninger og legges oppå grønnsakene.
Bland så krydder og pepperosten med litt melk i en kasserolle og la dette varmes forsiktig opp.
Ha i mer melk om nødvendig til du har en passe tykk saus.
Skjær så torskefileten i passe stykker og legg de sammen med potet/grønnsakene.
Hell sausen over og dekk hele formen med revet ost.
Stek så ved 200 grader i ca 20-30 minutter til osten er passe gyllen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar