En rask og enkel kake og hive sammen.
Saftig og god på smak.. Full i små sjokoladebiter...
Og jeg som bare elsker sjokolade, mmmm.
Skorpen på kaken blir sprø akkurat slik jeg liker den.
Til en kake i brødform:
250 gr smør
200 gr sukker
4 store egg
4 ss melk
1 ts vanilje essens
1 ts bakepulver
200 gr hvetemel
100 gr hakket kokesjokolade
1 ss hvetemel til og ha sammen med sjokoladen.
Pisk mykt smør og sukker til en luftig smørkrem.
Pisk inn eggene, 1 av gangen.
Bland inn melk og vanilje essens.
Sikt inn hvetemel og bakepulver og rør dette til du har en jevn og klumpfri deig.
Hakk kokesjokolade og bland det med 1 ss hvetemel (dette fordi at sjokoladen ikke skal havne i bunnen av kaken). Vend sjokoladen inn i deigen.
Ha så deigen i en smurt brødform ( smør med litt smør og dryss evt litt hvetemel eller grillmel i formen)
Stek så kaken midt i ovnen ved 175 grader i ca 40-50 minutter til den er gjennom stekt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar