lørdag 28. april 2012

Chiliglasert kyllingfilet med paprikasaus


Dette er en rask og enkel rett å lage.
Mye god smak og kyllingfileten blir så saftig og god på smak.

Til 3 pers:

4 kyllingfileter
1-2 ss margarin
4 ss søt chilisaus
litt salt og pepper

Paprikasaus:
1/2 løk finhakket
1 ss olje eller flytende margarin
1 stor gul eller rød paprika, hakket
1 ss frisk timian eller 1/2 ts tørket timaian
1 1/2 dl vann
1/2 grønnsaksbuljong
3 ss søt chilisaus
1 ss persille, hakket

Tørk av kyllingfiletene. Smelt margarin i en stekepanne og stek filetene pent brune i ca 2 minutter på hver side. Etterstek ved svak varme ca 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ha salt , pepper og søt chilisaus på hver kylling. La hvile i 3-4 minutter før du serverer.

Paprikasaus:
Skyll, rens og del opp grønnsakene.
Varm olje/margarin i en kjele, tilsett løk og la den surre til den blir myk og blank.
Tilsett hakket paprika, timian, vann og grønnsaksbuljongen.
La alt småkoke i ca 10 minutter. Mos sausen med en stavmikser eller i en blender.
Smak sausen til med søt chilisaus. Pynt med litt persille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar