onsdag 29. juni 2011

Teriyaki kylling

En saftig og god kylling rett med masse deilig kryddersmak.

4 pers:
 6 kyllingfileter
maizennamel
salt og pepper
1 flaske Teriyaki saus
1/2 purreløk
litt fersk ingefær
5-7 hvitløksfedd
3 ss honning
litt korianderblad, kan sløyfes

Ha salt, pepper og maizenna mel i en pose og ha i kyllingen. Fordel melet over alle filetene.
Stek de litt på hver side i en stekepanne og legg de i en ildfast form (med lokk)
Stek purreløk og hvitløk i litt olje og tilsett ingefær, honning og teriyaki saus. La det puttre noen minutter. Tilsett hakket koriander blad.
Hell blandingen over kyllingen og legg på lokk.
Stek i stekeovnen på 150 grader i 2 til 4 timer til kyllingen er mør og fin.
Server med ris og salat.

Lag en salat av:
Roccola
limesaft
gulerot
parika
agurk
salt og pepper

1 kommentar:

  1. Holder i massevis med 15-20 min i ovnen for kyllingfileter :)

    SvarSlett