lørdag 4. september 2010

Våruller

Disse er enkle og smaksfulle. Barn elsker de :)
 Godt og ha de i fryseren på lur til en bedre lunsj eller kveldskos.

2 pk kjøtt deig
 1 stor løk
 1 stor hodekål strimlet
 5-6 gulerøtter raspet
 salt og pepper
 thai salt/ vårrull salt ca 2-4 ts.
2 pk filodeig
 Stek kjøttdeigen og løken godt i en stekepanne, tilsett salt, pepper og thaisalt.
Fin snitt kålen og rasp gulerøtterne. Bland så alt godt sammen i en bolle.
 Legg ca 1 ss med fyll i hver filodeig. Og rull de sammen, pensle med vann eller et sammenpisket egg for å lime skjøten sammen.
 Stek de lett gyllen brune i en stekepanne.
 Egner seg godt til å fryse, men ikke stek de. Frys de rå.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar