onsdag 1. september 2010

Grove vaffler

Disse ble utrolig gode og mye sunnere enn de vanlige vafflene.
De ble sprø og saftige. Og brunosten kom godt med som pålegg.
Disse vafflene egner seg godt til og ha i matpakken siden de har mye grovt i seg og ikke noe sukker :)
Til ca 7 plater:

1 1/2 dl hvetemel
1 1/2 dl  sammalt hvete fin
1 dl  havregryn
1/2 ts  salt
1/2 ts bakepulver
4 dl  melk
2 egg
2 ss  smør
 
 
Ha alle tørrvarene i en bakebolle. Tilsett melk, egg og smeltet smør og rør alle ingrediensene sammen til en glatt røre med en visp.
La den svelle i 15-20 minutter. 
Stek vafflene i et vaffel jern passe gyllen.
 Server med fkes brunost, syltetøy, rømme eller kjøttpålegg.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar