5 kyllingfileter
2 røde paprika
1/2 grønn squash
6 friske sjampinjonger
2 gulrøtter
1 løk
100 g sukkererter eller grønne bønner
½ purre
1 dl cashewnøtter (kan sløyfes)
Sechuansaus:
3 dl hønsebuljong (utblandet)
½ dl soyasaus
2 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 ss chilipasta (sambal oelek)
1 ss revet frisk ingefær
1 båt presset hvitløk
1 ss potetmel
salt og sukker etter smak
Skjær kyllingfiletene i biter og grønnsakene i litt store biter. Varm olje i en wok eller en egnet panne. Stek kjøttet mens det stadig vendes rundt. Når kjøttet er hvitt tilsettes grønnsakene. Fres alt sammen et par minutter. Hell over hønsebuljong. Tilsett soyasaus, ketjap manis, revet ingefær, hvitløk og chilipasta. Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Smak eventuelt til med salt og sukker. Dryss cashewnøtter over retten før servering.
2 røde paprika
1/2 grønn squash
6 friske sjampinjonger
2 gulrøtter
1 løk
100 g sukkererter eller grønne bønner
½ purre
1 dl cashewnøtter (kan sløyfes)
Sechuansaus:
3 dl hønsebuljong (utblandet)
½ dl soyasaus
2 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 ss chilipasta (sambal oelek)
1 ss revet frisk ingefær
1 båt presset hvitløk
1 ss potetmel
salt og sukker etter smak
Skjær kyllingfiletene i biter og grønnsakene i litt store biter. Varm olje i en wok eller en egnet panne. Stek kjøttet mens det stadig vendes rundt. Når kjøttet er hvitt tilsettes grønnsakene. Fres alt sammen et par minutter. Hell over hønsebuljong. Tilsett soyasaus, ketjap manis, revet ingefær, hvitløk og chilipasta. Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Smak eventuelt til med salt og sukker. Dryss cashewnøtter over retten før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar