Denne kyllingretten er ikke for de som ikke liker sterk mat. Den ble veldig hot selv for meg som liker sterk mat, så neste gang blir jeg nok å gå ned på cajennepepperen.
4 posjoner:
2 dl lettmajones
8 ts cajun/kreolsk krydder
1 ts mineralsalt
2 dl paneringsmel
8 stk kyllinglår eller kylling filet (ca 4-5 stk)
8 stk kyllinglår eller kylling filet (ca 4-5 stk)
Fremgangsmåte:
Sett stekovnen på 190 grader.
Først lages paneringsrøren som gjør kyllingen meget saftig; Bland krydder og majones og mineralsalt (blandingen skal smake mye).
Fjern så mye overflødig fett fra kyllinglårene som mulig eller benytt skinnfrie kyllingfileter. Kyllingen pensles med paneringsrøren og drysses så med paneringsmel.
Legg kyllingen over i en ildfast form og stek i ca. 15-20 minutter(steketiden kan variere noe med tykkelsen på kyllingen). Kyllingen skal være fin og gyllen på farge.
Servèr og nyt.
Først lages paneringsrøren som gjør kyllingen meget saftig; Bland krydder og majones og mineralsalt (blandingen skal smake mye).
Fjern så mye overflødig fett fra kyllinglårene som mulig eller benytt skinnfrie kyllingfileter. Kyllingen pensles med paneringsrøren og drysses så med paneringsmel.
Legg kyllingen over i en ildfast form og stek i ca. 15-20 minutter(steketiden kan variere noe med tykkelsen på kyllingen). Kyllingen skal være fin og gyllen på farge.
Servèr og nyt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar