Fikk så lyst på pasta til middag og laget en pastarett med ost og fløte i. Sausen ble kjempe god til pasta men er litt i feteste laget, neste gang vil jeg prøve å lage den på matfløte.
Til 4 personer trenger du:
3-4 dl pasta kokes som anvist på pakken
5 små pølser uten skinn skjæres i biter
saus:
1/2 beger cremefrech
2,5 dl fløte
125 gr smørost feks krydderost med urter eller philiadelfia ost
litt salt
litt hvitløkspulver
200 gr bacon.
Kok pastaen som anvist på pakken, skjær baconet i små biter og fres det litt i en panne.
tilsett så cremefrech, fløte og smørosten og rør til osten er blandet ut slik at du får en fin saus.
Hell så vannet av pastaen og blan den inn i sausen sammen med pølsebitene.
Bre alt utover i en ildfast form og stek i ovnen ved 150 -175 grader i ca 15-20 min.
Server med brød og grønnsaker til :)
Til 4 personer trenger du:
3-4 dl pasta kokes som anvist på pakken
5 små pølser uten skinn skjæres i biter
saus:
1/2 beger cremefrech
2,5 dl fløte
125 gr smørost feks krydderost med urter eller philiadelfia ost
litt salt
litt hvitløkspulver
200 gr bacon.
Kok pastaen som anvist på pakken, skjær baconet i små biter og fres det litt i en panne.
tilsett så cremefrech, fløte og smørosten og rør til osten er blandet ut slik at du får en fin saus.
Hell så vannet av pastaen og blan den inn i sausen sammen med pølsebitene.
Bre alt utover i en ildfast form og stek i ovnen ved 150 -175 grader i ca 15-20 min.
Server med brød og grønnsaker til :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar