Er man glad i hvitløk er dette retten for deg, kyllingen blir saftig og god og masse deilig hvitløkssmak. Jeg pleier ofte å lage denne da de her hjemme synest den er kjempe god.
Den er rask og enkel så hvorfor ikke prøve?
pk kyllingklubber uten krydder
10-20 fedd hvitløk
soyaolje/solskikkeolje
salt og pepper
Vask kylling og legg de i en panne med vann halveis opp på kyllingen. Ha på salt og pepper.
La dette koke til vannet nesten er borte.
Hvitløksblanding : 10 -20 fedd hvitløk presses og blandes med olje. Rør dette til en tykk masse.
Pensle hvitløk på begge sider av kyllingen. Stek de til de er gyllenbrune i en stekepanne eller i stekovnen. Steker man de i stekovnen må de snues ofte så de blir godt stekt på begge sider.
Server med råpoteter og en frisk salat.
Den er rask og enkel så hvorfor ikke prøve?
pk kyllingklubber uten krydder
10-20 fedd hvitløk
soyaolje/solskikkeolje
salt og pepper
Vask kylling og legg de i en panne med vann halveis opp på kyllingen. Ha på salt og pepper.
La dette koke til vannet nesten er borte.
Hvitløksblanding : 10 -20 fedd hvitløk presses og blandes med olje. Rør dette til en tykk masse.
Pensle hvitløk på begge sider av kyllingen. Stek de til de er gyllenbrune i en stekepanne eller i stekovnen. Steker man de i stekovnen må de snues ofte så de blir godt stekt på begge sider.
Server med råpoteter og en frisk salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar