En enkel og rask variant til 4:
4 kyllingfileter
1 gul paprika
1 rød paprika
1 vårløk
4 pitabrød
1/2 boks creme fraiche
1 pose tacokrydder
1 gul paprika
1 rød paprika
1 vårløk
4 pitabrød
1/2 boks creme fraiche
1 pose tacokrydder
1. Skjær kyllingfiletene i små terninger. Skjær paprikaene i biter og vårløk i ringer.
2. Stek paprikaen på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
3. Legg paprikaen på en tallerken, skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløken i 3-4 minutter.
4. Dryss over tacokrydderet og tilsett creme fraiche. Bland alt godt og la det bli gjennomvarmt.
5. Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød. Det smaker godt med en frisk salat til.
2. Stek paprikaen på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode.
3. Legg paprikaen på en tallerken, skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløken i 3-4 minutter.
4. Dryss over tacokrydderet og tilsett creme fraiche. Bland alt godt og la det bli gjennomvarmt.
5. Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød. Det smaker godt med en frisk salat til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar