Dette er en rett fra India med mye smak i.
Jeg hadde ikke så mye curry pasta i fordi jeg ikke foretrekker den for sterk.
Til 4 pers:
4 kyllingfileter
2 løk
2-3 fedd presset hvitløk
3-4 ss curry pasta
3-4 ss malte mandler
ca 4 dl yoghurt naturell
ca 3 dl fløte (til passe saus)
Del kyllingen i passe biter og stek den lett gyllen. Legg kyllingen tilside mens sausen lages.
Fres løk og hvitløk blank. Tilsett yoghurt, curry pasta og malte mandler. Kok dette opp.
Ha så dette i en foodprosesor og kjør sausen til en glatt og jevn saus.
Tilbake på varmen tilsettes fløte og evt litt mer currypasta hvis ønskelig og smak til med salt og pepper.
Legg kyllingbitene tilbake i sausen og kok vidre i 10-15 min.
Server med salat og ris til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar