Dette er en deilig kyllingrett med mye smak i. Litt sterk men alldeles god :) Denne blir jeg nok å lage mange ganger her hjemme. Minner meg litt om risotto bare mye bedre.
4 personer:
400 gr kyllingfilet
1 rødløk
1 fedd hvitløk
6 1/4 dl hønsebuljong
400 gr hakket tomat (box)
280 gr naturris
1- 2 ts sterk chilipulver ( anbefaler litt i underkant av 1 ts hvis du ikke vil ha den så sterk)
1 ts oregano
1/2 ts paprikapulver
1 rød paprika
1 gul paprika
85 gr maiskorn
85 gr frosne erter
3 ss frisk persille hakket
pepper
sprø salatblader til servering (kan sløyfes)
Ha kyllingkjøtt, løk, hvitløk, buljong, tomater og ris i en kjele. tilsett chilipulver, oregano, paprikapulver og rør godt. La det koke opp og reduser varmen under lokk. La det småputtre i ca 25 min.
Tilsett så gul og rød paprika, mais og erter i risblandingen og la det få et nytt oppkok.
Legg på lokk og la det småputtre i 10 min til risen er mør og buljongen nesten er absorbert, men ikke helt tørr.
Rør så inn den hakkede persillen og smak til med pepper.
Legg maten på et serveringsfat og pynt med litt hakket persille og ha evt friske salatblad ved siden.
4 personer:
400 gr kyllingfilet
1 rødløk
1 fedd hvitløk
6 1/4 dl hønsebuljong
400 gr hakket tomat (box)
280 gr naturris
1- 2 ts sterk chilipulver ( anbefaler litt i underkant av 1 ts hvis du ikke vil ha den så sterk)
1 ts oregano
1/2 ts paprikapulver
1 rød paprika
1 gul paprika
85 gr maiskorn
85 gr frosne erter
3 ss frisk persille hakket
pepper
sprø salatblader til servering (kan sløyfes)
Ha kyllingkjøtt, løk, hvitløk, buljong, tomater og ris i en kjele. tilsett chilipulver, oregano, paprikapulver og rør godt. La det koke opp og reduser varmen under lokk. La det småputtre i ca 25 min.
Tilsett så gul og rød paprika, mais og erter i risblandingen og la det få et nytt oppkok.
Legg på lokk og la det småputtre i 10 min til risen er mør og buljongen nesten er absorbert, men ikke helt tørr.
Rør så inn den hakkede persillen og smak til med pepper.
Legg maten på et serveringsfat og pynt med litt hakket persille og ha evt friske salatblad ved siden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar