Denne  gryten laget jeg av kalkunrester, den ble veldig god. Og er en av de  bedre restemiddagene jeg har laget. Masse deilige grønnsaker gjorde at  gryta ble perfekt.
5-6  personer.
4  gulerøtter
1/2  purreløk
2-3  ts chili finhakket (fås kjøpt på glass)
2  rødløk
1  paprika
1  flat ts garam masala eller spiskummen
3  bokser tomater 
1  boks brune bønner
1  boks kikerter
kalkun/kylling  eller rester av kalkun/ kylling
Smak  til med salt og pepper
1  lime, eller 1 sitron
Skjær  gulerøttene i skiver, finsnitt paprika, purreløkog rødløken. Ha så alle  grønnsakene i en kasserolle med litt olje i og stek det lett. Tilsett  tomater, bønner, kikerter og krydder.
La  det hele koke opp før kalkun/kylling tilsettes. Bland godt.
Ha  alt sammen i ei ildfast form, del limen/sitron i to og press saften over  gryten og stek den på 170 grader i ca 1,5 t nederst i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar