4 bokser hakkede tomater ( jeg brukte 2 vanlige, 1 med hvitløk og en med chili)
2 løk finhakkes
5 championger fin hakkes
2 gulerøtter raspes fint
4 ss soltørkede tomater fin hakkes
1 ts finhakket chili
1 ts fin hakket hvitløk ( smak til hvor mye du vil ha)
olje
salt/ pepper
Friske eller tørkede urter : oregano, basilikum ol, her kan en bruke de krydder en ønkser. Prøv deg frem så kan en variere ut fra hvilke krydder en har i.
Finhakk løk, champinonger og de soltørkede tomatene. Ha de så i en kasserolle sammen med chili, hvitløk og gulerøtter. La det surre, men ikke stek det. La løken bli blank.
Ha så i krydder, brukes tørkede urter kan de has sammen med tomatene, brukes friske bør en vente til slutten av koketiden.
Ha så i boksene med tomater.
La sausen få et oppkok før platen skrus ned og la det små puttre ca 1 time på svak varme. Rør av og til.
Bruk en stavmikser til å mose sausen litt.
Denne sausen kan også brukes til pasta, men da moses den ikke :)
Sausen egner seg til frysing, frys gjerne ned i passe posjoner til senere anledninger.
2 løk finhakkes
5 championger fin hakkes
2 gulerøtter raspes fint
4 ss soltørkede tomater fin hakkes
1 ts finhakket chili
1 ts fin hakket hvitløk ( smak til hvor mye du vil ha)
olje
salt/ pepper
Friske eller tørkede urter : oregano, basilikum ol, her kan en bruke de krydder en ønkser. Prøv deg frem så kan en variere ut fra hvilke krydder en har i.
Finhakk løk, champinonger og de soltørkede tomatene. Ha de så i en kasserolle sammen med chili, hvitløk og gulerøtter. La det surre, men ikke stek det. La løken bli blank.
Ha så i krydder, brukes tørkede urter kan de has sammen med tomatene, brukes friske bør en vente til slutten av koketiden.
Ha så i boksene med tomater.
La sausen få et oppkok før platen skrus ned og la det små puttre ca 1 time på svak varme. Rør av og til.
Bruk en stavmikser til å mose sausen litt.
Denne sausen kan også brukes til pasta, men da moses den ikke :)
Sausen egner seg til frysing, frys gjerne ned i passe posjoner til senere anledninger.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar