søndag 25. juli 2010

Kjøttdeig og potetform


Denne retten var god og minte meg litt om Moussaka, den var veldig enkel og lage.
Jeg serverte denne med grovt brød og en frisk salat til.

4 pers:
600 gr kjøttdeig
1 løk finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
1 ss olivenolje
1 ts salt
1 krm pepper
3 ss tomatpure
1 ss buljong
2 dl vann
1 kg fast potet i skiver
150 gr revet ost

Sett ovnen på 225 grader.
Skrell potetene og skjær de i 1/2 cm tynne skiver.
Brun kjøttdeigen i litt olje, rør så inn løk og hvitløk og stek i 1 min til.
Tilsett salt, pepper, buljong og vann.
La så dette puttre i 5 min.
Legg så potet og kjøttdeig lagvis i ei ildfast form.
Strø over revet ost og stek maten i 30 min.

Server med brød og salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar