Denne retten var god og minte meg litt om Moussaka, den var veldig enkel og lage.
Jeg serverte denne med grovt brød og en frisk salat til.
4 pers:
600 gr kjøttdeig
1 løk finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
1 ss olivenolje
1 ts salt
1 krm pepper
3 ss tomatpure
1 ss buljong
2 dl vann
1 kg fast potet i skiver
150 gr revet ost
Sett ovnen på 225 grader.
Skrell potetene og skjær de i 1/2 cm tynne skiver.
Brun kjøttdeigen i litt olje, rør så inn løk og hvitløk og stek i 1 min til.
Tilsett salt, pepper, buljong og vann.
La så dette puttre i 5 min.
Legg så potet og kjøttdeig lagvis i ei ildfast form.
Strø over revet ost og stek maten i 30 min.
Server med brød og salat til.
Jeg serverte denne med grovt brød og en frisk salat til.
4 pers:
600 gr kjøttdeig
1 løk finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
1 ss olivenolje
1 ts salt
1 krm pepper
3 ss tomatpure
1 ss buljong
2 dl vann
1 kg fast potet i skiver
150 gr revet ost
Sett ovnen på 225 grader.
Skrell potetene og skjær de i 1/2 cm tynne skiver.
Brun kjøttdeigen i litt olje, rør så inn løk og hvitløk og stek i 1 min til.
Tilsett salt, pepper, buljong og vann.
La så dette puttre i 5 min.
Legg så potet og kjøttdeig lagvis i ei ildfast form.
Strø over revet ost og stek maten i 30 min.
Server med brød og salat til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar