Dette var en kjempe god gryterett som jeg så absolutt kommer til og lage flere ganger.
Den kan ikke måle seg med de som man får kjøpt i butikken, men nå er nå ikke jeg så veldig glad i slike halvfabrikater heller.
Til 4 pers:
500 gr kjøttdeig
2 løk
1-2 ss margarin
vann til utkoking av pannen
2 dl brunsaus
3-4 ss tomatpurre
1 liten boks mais
10 championger
1/2 bunt brokkoli
1 paprika
2 ss olje til steking
litt hakket hvitløk eller hvitløks pulver
basilikum
timian
sitronpepper eller sort pepper
1/2 ts salt
5-6 ss creme frech
Hakk løken, varm margarinen i pannen.
Tilsett løk og kjøttdeig og brun dette under stadig omrøring.
Hell dette i en gryte. Kok ut pannen med litt vann og ha det sammen med kjøttdeigen.
Tilsett brunsaus, tomatpure og mais.
Skjær championger i skiver, brokoli i små buketter og kutt paprika.
Stek dette i olje. Tilsett hvitløk, krydder og creme frech og øt litt vann. La dette koke til brokolien er knapt mør og bland så dette sammen med kjøttdeigen. Gi et nytt oppkok og server.
Server med godt brød eller ris og en god salat til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar