Dette er en kjempe god pizza med masse deilige grønnsaker.
Pizzaen er best med tynn bunn. Og som tilbehør serverer jeg den med Rocola salat og en klatt rømme.
Til en stor pizza:
Bunn:
3 dl hvetemel
1pk gjær
litt olje
litt salt
lunken vann (37 grader) til passe deig
Bland alle ingrediensene godt og la deigen heve i ca 30 min.
Fyll:
1/2 gl grønn pesto
1 løk i tynne skiver
5 tomater i tynne skiver (fjern den myke kjernen vist den er veldig fuktig)
4 pk fersk mozzarella ost i skiver
Kjevle deigen ut på ei smurt plate, lag litt kanter rundt.
Bre så pestoen over bunnen, strø løkringer og legg tomatskivene over.
Legg så mozzarella osten over og strø evt litt gastromat over pizzaen før du steker den ved
200 grader i ca 20 min.
Server med rocola salat og rømme til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar