En søt og god julekonfekt som smelter på tungen.
1 box peanøttsmør (grov type)
1 dl sukker
2 dl lys sirup
1 dl kokosmasse
1 l cornflaks
ca 150 gr kokesjokolade
peanøttsmør, sukker og sirup smeltes i en kasserolle.
Bland så i kokosmasse og cornflaks.
Trykk ut massen på en bakeplate kledd med bakepapir og la dette stivne.
Smelt sjokolade med litt smør eller fløte i (lettere å snøre utover) og ha over til slutt.
Skjær så i passe biter og ha de i en tett bok
1 box peanøttsmør (grov type)
1 dl sukker
2 dl lys sirup
1 dl kokosmasse
1 l cornflaks
ca 150 gr kokesjokolade
peanøttsmør, sukker og sirup smeltes i en kasserolle.
Bland så i kokosmasse og cornflaks.
Trykk ut massen på en bakeplate kledd med bakepapir og la dette stivne.
Smelt sjokolade med litt smør eller fløte i (lettere å snøre utover) og ha over til slutt.
Skjær så i passe biter og ha de i en tett bok
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar