Dette er en frisk og deilig desert som man får vann i munnen av. En deilig smak av vanilje og de friske bærene er med på å gi denne desserten en skikkelig løft.
4 pers:
4 dl fløte
1 dl melk
90 gr sukker
2 gelatinplater
1 vaniljestang
Del vaniljestangen og skrap ut frøene.
Ha det i en kasserolle sammen med fløten, melka og sukkret.
La det hele få et oppkok mens du legger gleatinplatene i kaldt vann.
Klem ut vannet i de myke gelatinplatene og ha de over i den varme fløteblandingen.
Sil så blandingen over i passende former/glass. La panna cotta stå i kjøleskapet til den er blitt stiv.
Ha gjene litt varme bær på rett før servering
1 dl melk
90 gr sukker
2 gelatinplater
1 vaniljestang
Del vaniljestangen og skrap ut frøene.
Ha det i en kasserolle sammen med fløten, melka og sukkret.
La det hele få et oppkok mens du legger gleatinplatene i kaldt vann.
Klem ut vannet i de myke gelatinplatene og ha de over i den varme fløteblandingen.
Sil så blandingen over i passende former/glass. La panna cotta stå i kjøleskapet til den er blitt stiv.
Ha gjene litt varme bær på rett før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar