Dette er en deilig rett fra Asia. Og jeg bare elsker thai mat, de er så flinke og blande de ulike kryddersortene.
Og så er de så lette og lage :)
Til 4 pers:
ca 400-500 gr skivet svinekjøtt
Salt/pepper
ca 1 ss hvitløk/ fried garlic
1 løk
litt vann
litt buljong som blandes i vannet
2 pk glassnuddler
3 gulerøtter
1/4 kinakål
1-2 ss østersaus
1-2 ss soyasaus
litt sukker
Legg glassnudlene i lunkent vann i ca 5 min.
Stek kjøttet med salt og pepper på, når kjøttet nesten er ferdig tilsettes hvitløk og løken.
Ha i buljongvannet og kok opp. Klipp de bløtlagte nuddlene i mindre biter og ha de sammen med kjøttet.
Kutt gulerøttene i mindre biter og ha de i woken.
Ha sa østersaus, soyasaus og sukker og bland godt.
La det småputtre litt.
Kinakål tilsettes like før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar