onsdag 14. mai 2014

Biff i currysaus

 
 
I dag måtte jeg prøve ut noe nytt og ente opp med denne carry retten:)
Inspirasjonen er hentet fra kina mat, noe som jeg personlig liker veldig godt :)
 
Til 4 pers:
 
1 pk Festskav av storfe
1 boks mini mais delt i 2
1/2 paprika i biter
en liten bit purreløk i skiver
4 små gulerøtter i skiver
salt og pepper
Saus:
2-3 dl kylling kraft eller kyllingbuljong utblandet i vann
en god klatt smør
2 ss hvetemel
1-2 dl matfløte
1/2 - 1 ss curry pulver
en liten dæsj sitronsaft
 
Stek kjøttet i litt smør og krydre med litt salt og pepper.
Skrell og kutt grønnsaken i passe biter.
Saus:
Smelt smøret og rør inn hvetemelet.
Spe med kylling kraften og la la det begynne å tykkne.
Spe med matfløte til en passe litt tykk saus.
Tilsett carry pulver og sitronsaft, la sausen koke  noen minutter.
Tilsett grønnsakene og la de bli litt møre. Tilsett kjøttet og la det trekke noen minutter i sausen.
 
Server med kokt ris.
 
Enjoy :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar