torsdag 5. september 2013

Alex' tomatkylling


Denne raske kyllingretten smaker bare helt fantastisk.
Den blir bedre enn man kanskje tror når man bare leser oppskriften.
Her i huset blir den nok laget mange ganger :)

Til 2 pers:

2 middels store kyllingfileter
5 store tomater
2 store hvitløkfedd ( jeg brukte mye mer, ca 4 fedd)
1 ss olivenolje + 1 ss smør
salt og pepper
rikelig med fersk basilikum

Del tomatene i båter (fjern stilkfestet). 
Finhakk hvitløken og sett dette til side.
Varm så en stekepanne med olje og smør klatten og stek kyllingen ca 3 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.
Tilsett hvitløken og stek den ca 1/2 minutt ved siden av kyllingen.
Tilsett deretter tomatbåtene og la det hele koke ca 17 minutter ( De første 5 minuttene under lokk)
Etter kort tid vil tomatene bli til en mos.
Snu kylling filetene en gang under steking.
Ha så rikelig med hakket fersk basilikum.
Server med stekte potetbåter og en grønn salat.

Enjoy :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar