En saftig og god kylling rett fra India. Mye god smak i sausen og retten er lett og lage.
Her i huset er kylling en sikker vinner :)
4 pers:
4 kyllingbryst, delt i store biter
3 cm fersk ingefær, hakket
3-4 hakket hvitløksfedd
1/2 ts chilipulver
2 ss hakket koriander
saften av 1 lime
1 løk
1 frisk chili
1 ts gurkemeie
3 dl kremfløte
saften av 1/2 sitron
Bland kylling,ingefær,hvitløk, chilipulver, koriander og limesaft og mariner i ca 30 minutter.
Hakk løk og chili og stek det mykt. Ta dette ut av pannen og sett tilside mens kyllingen stekes. Ha løk og chili tilbake sammen med kyllling og tilsett fløte og gurkemeie. La dette småkoke litt til kyllingen er gjennomkokt. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server med ris og nan brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar