Jeg hadde en del grønnsaker i kjøleskapet jeg skulle ha brukt opp. Og resultatet ble en herlig kylling wok.
Hvem sier at reste mat trenger å være kjedelig, hehe.
til 3 pers:
3 kylling fileter i små biter
2 store gulerøtter i skiver
1 løk i små biter
1 paprika i små biter
3 vårløk hakket
1 boks annanas i biter
1 pk sursøt wok saus
1 fedd hvitløk presset
litt olje til steking
Rens og del alle grønnsakene i mindre biter, kutt kyllingen i passe store terninger.
Ha litt olje i en wok/stekepanne og stek hvitløken litt, ha i kyllingen og stek den til den er mør.
Tilsett alle grønnsakene foruten ananasen. Og la det surre noen minutter til alle grønnsakene er møre.
Tilsett wok sausen og la det trekke noen minutter til den er varm.
Server med kokt ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar