fredag 14. januar 2011

Pai med kjøttdeig, løk og paprika

Pai er en favoritt her hjemme :) Så denne gangen laget jeg en variant med parika, kjøttdeig og løk med eggestand.

Til 4-5 pers

Paibunn:
4 dl mel
50 gr smør
2 ts bakepulver
2 krm salt
1 1/2 dl melk

Bland mel, bakepulver og salt i en foodprocesor. Hakk inn smøret og la det blande seg i melet.
Tilsett kald melk og kjør til en smidig deig.
Bre deigen utover ei stor paiform og forstek den i 5 min på 200 grader før resten has på.

Fyll:
1 pk kjøttdeig
3 egg
3 dl melk
1/2 paprika
1 løk
salt og pepper

Brun kjøttdeigen, hakk løk og paprika i små bite.
Ha kjøttdeigen, løk og paprika på paiskallet.
pisk sammen egg, melk,salt og pepper og hell dette over det andre.
Stek vidre i ca 30-40 min ved 200 grader.

Server med en frisk salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar