8 plater gelantin
1 dl kokende vann
2 dl vann
500 g sukker
2 ts vaniljesukker
150 g kokesjokolade ((1 1/2 plate))
100 g Delfia kokosfett
1 pose(r) kokosmasse
1 dl kokende vann
2 dl vann
500 g sukker
2 ts vaniljesukker
150 g kokesjokolade ((1 1/2 plate))
100 g Delfia kokosfett
1 pose(r) kokosmasse
Kok vann og sukker i 12 minutter og avkjøl. Visp sukkerlaken, gelatinoppløsningen og vaniljesukkeret meget godt og lenge til en luftig, stiv krem. Form små boller med skje eller lag topper med sprøytpose og sett dem på et smurt bakepapir. La dem stå i minst 1 time, til de er stive. Smelt sjokolade og Delfia kokosfett i vannbad, og rør sammen.
Ta kjelen av platen. Ta kremtoppene med en gaffel, vend dem i sjokoladen og strø kokosmasse over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar