Denne oppskriften har jeg fått av en tidligere arbeidskollega som kommer fra Sverige.
Disse minner meg litt om kjøttkaker men en litt annen smak, og den sausen er bare kjempe god.
Til 4- 6 posjoner :
Selve pannbiffen:
ca 1,2 kg kjøttdeig
1 egg
ca 1 dl strø kvaring
salt og pepper etter smak
2-3 fedd presset hvitløk
2 ts dion sennep
2 ts aivar
1 dl melk
Sausen:
1 pk rødvinsaus
1 pk fløte
litt dion sennep
litt aivar
Lag deig av alle ingrediensene og la den stå en stund på benken og god gjøre seg..
Tillsett så 1 dl melk og bland godt.
Form biffene som litt store kjøttkaker, disse stekes på pannen i margarin. Prikk litt i den ene siden mens de stekes i pannen.
Sausen:
Bruk steke skyen fra da du stekte pannbiffene, tilsett 1/2 glass vann og rør rundt.
Tilsett så en pk med rødvinsaus, 1 pk fløte, litt dion sennep og aivar of la den puttre noen min før biffene has tilbake i pannen sammen med sausen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar