Denne er en kjempe god desert som aldri går av moten. Du kan lage den på brødsmuler/brødrasp, rester fra julekaker, sukkerkavring ol. Jeg laget den på siste rest fra julekakene og den ble utrolig god.
4 porsjoner:
Eplemost ( mengde etter eget ønske)
3 dl knust sukkerkavrin eller småkaker/kjeks
3 ss smør
3 ss sukker
3 dl kremfløte
Knus kavring/kjeks i en foodprosessor, kjevle fungerer også til dette.
Smelt smøret i ei stekepanne og ha i kvaring/kjeks. Strø sukker over og rør i blandingen til den får en gyllen farge. Pass på så den ikke blir brent.
Avkjøl så blandingen.
Pisk kremfløte med litt sukker i og legg så lagvis i posjonskåler, feks start med en klatt krem, bre et lag med eplemost over og ha så litt av kjeks blandingen over så krem osv. Legg slik lagvis i porsjonsskåler eller ei stor skål.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar